ROYAL CONFECTIONERY - PÅSKÄGG - LASSE ÅBERG - FABERGÈ - PLÅTÄGG

Logga inKUCKELIKU och GLAD PÅSK !!

I år erbjuder vi flera vackert designade plåtägg i olika storlekar samt stora chokladägg med Baileys & Guinness praliner

Ägg som man gärna ger bort, men kanske även vill behålla själv för att bygga upp en alldeles egen kollektion av designade ägg.

Plåtäggen är fyllda med blandat gott påskgodis och fina små chokladägg med nougat & mandelfyllningar. Och när godiset är slut, så finns ju äggen kvar som vackra inredningsdetaljer. Året runt...

Årets kollektion av plåtägg innehåller signerade ägg som LASSE ÅBERG designat med två helt nya motiv; PÅSKDJUR & JUNIOR II, FABERGÈ ägg nu med 3 nya färger och "silver prägling", NOBLE EGGs skapade i samarbete med Dryer Kliche Cph. samt EGG ROYALE - kanske årets finasta ägghalva!
Vacker, stor, välfylld och inpackad i prasslig cellofan och rosett!

CHOKLADÄGG av vit,mörk och mjölkchoklad och Baileys & Guinnesspraliner som ligger väl skyddade i exklusiva presentkartonger.                                             
De stora chokladäggen är av den finaste chokladen,dekorerade & ihåliga och pralinerna är fyllda med ljuvlig tryffel och spännande smaksättningar av Baileys, Jordgubbar och Guinness..

Denna webbsida bygger på DATIQs Hemsida i en Låda |